Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Online din Romania

La orizont

A 35-a Conferinta Internationala STAR: Cluj-Napoca

A 35-a conferință STAR va avea loc în 2-4 iulie la Cluj-Napoca. Înregistrarea participanților se poate face până la 7 aprilie 2013. Înscrierea lucrărilor științifice este posibilă până la 15 decembrie 2013 (primul termen) sau 1 martie 2014 (al doilea termen). Temele abordate la această întâlnire STAR sunt:

  • Anxietate, stres și coping în noua eră digitală
  • Mecanisme genetice, neurologice, fiziologice și psihologice în stres și anxietate
  • Coping, intervenții asistate de calculator și suport social
  • Traume individuale și colective, tulburare de stres posttraumatic
  • reziliență și dezvoltare în fața adversităților
  • stres și sănătate în context educațional și la locul de muncă

 

Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați site-ul: www.star2014.ro sau pliantul conferinței: click aici

STAR (Stress and Anxiety Research Society) reprezintă o organizație internațională de cercetători interesați de domeniul stresului, anxietății și a mecanismelor de coping. Membrii din peste 40 de țări se întrunesc anual pentru a prezenta rezultatele de cercetare și aplicațiile lor clinice cu privire la numeroase probleme de anxietate și stres.

Conferința internațională STAR este una dintre cele mai renumite conferințe pe tema stresului, anxietății și a fenomenelor conexe. Este o conferință multidisciplinară, adunând cercetări din numeroase domenii, precum psihologie, medicină și nursing, psihiatrie, asistență socială, economie, drept și politici publice. Conferința STAR reprezintă o oportunitate deosebită de învățare, nu doar în ceea ce privește domeniul stresului și anxietății, ci și modul în care se psihologia este studiată și aplicată la nivel mondial. STAR oferă tuturor cercetătorilor posibilitatea de a-și împărtăși rezultatele studiilor lor într-un forum internațional de top.

 


Inapoi la lista de articole