CONSILIERE ŞI ORIENTARE. Ghid de educaţie pentru carieră. ACTIVITĂŢI pentru clasele IX-XII/SAM

Descriere
Culegerea reprezintă partea aplicativă a temelor abordate în manualul "Consiliere şi Orientare. Ghid de educaţie pentru carieră".
Ghidul este organizat în 2 părţi.
Partea I cuprinde Activităţile structurate în capitole corespunzătoare celor 6 capitole cuprinse în partea teoretică: autocunoaştere şi dezvoltare personală, comunicare şi relaţionare interpersonală, managementul informaţiilor şi al învăţării, planificarea carierei, educaţia antreprenorială, stil de viaţă. În partea stângă a fiecărei pagini, se găseşte o grilă de corespondenţă, în care sunt indicate capitolul şi pagina din manualul teoretic, cărora le corespund activităţile respective, precum şi nivelul de clase pentru care este recomandată fiecare activitate. În descrierea detaliată a Activităţilor sunt specificate: obiectivele, durata activităţii, materialele necesare, etapele de desfăşurare, sugestii pentru discuţiile cu elevii şi criterii de evaluare a atingerii obiectivelor. Secţiunea Discuţii oferă sugestii de teme relevante în discuţia cu elevii, iar De urmărit este o secţiune alcătuită din repere orientative pentru profesor, prin care el se poate asigura de îndeplinirea obiectivului activităţii.
Partea a II-a cuprinde Fişe de lucru. Acestea pot fi fotocopiate pentru a fi distribuite elevilor, care, astfel, sunt ajutaţi să-şi întocmească un portofoliu personal, pe baza căruia îşi vor putea evalua şi reevalua cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru deciziile de viaţă şi carieră.
Cuprins
Utilizate împreună, Manualul şi Culegerile asigură profesorului-consilier o eficienţă maximă în rolul său de mediator în discuţiile cu elevii şi în organizarea activităţilor propriu-zise.

ISBN: 978-606-8244-39-6

Pret: 32.00 Lei

Disponibilitate: In stoc


Lasati un comentariu pentru acest produs (click aici)
Apreciere
CONSILIERE EDUCAŢIONALĂ. Ghid metodologic pentru orele de dirigenţie şi consiliere
CONSILIERE EDUCAŢIONALĂ. Ghid metodologic pentru orele de dirigenţie şi consiliere

ISBN: 978-973-7973-65-8

Colecţia Consiliere şcolară Coordonator: Adriana Băban Ediţia a doua Anul apariției: 2009 Ghidul se adresează în primul rând profesorilor care doresc să desfăşoare la clasă activităţi de consiliere şi orientare.

34.00 RON

CONSILIERE ŞI ORIENTARE. Ghid de educaţie pentru carieră
CONSILIERE ŞI ORIENTARE. Ghid de educaţie pentru carieră

ISBN: 973-7973-90-0

Colecţia Consiliere şcolară Autori: Gabriela Lemeni, Mircea Miclea Ediţia a doua, revizuită Anul apariției: 2010 Cartea oferă informaţii, metode şi tehnici specifice educaţiei pentru carieră profesorilor, consilierilor şcolari şi altor specialişti din domeniul educaţiei.

38.00 RON

CONSILIERE ŞI ORIENTARE. Ghid de educaţie pentru carieră. ACTIVITĂŢI pentru clasele I-IV
CONSILIERE ŞI ORIENTARE. Ghid de educaţie pentru carieră. ACTIVITĂŢI pentru clasele I-IV

ISBN: 973-7973-20-8

Colecţia Consiliere şcolară Autori: Gabriela Lemeni, Loredana Mihalca, Codruţa Mih Ediția a doua Anul apariției: 2010 Culegerea reprezintă partea aplicativă a temelor abordate în manualul "Consiliere şi Orientare.Ghid de educaţie pentru carieră".

32.00 RON

CONSILIERE ŞI ORIENTARE. Ghid de educaţie pentru carieră. ACTIVITĂŢI pentru clasele V-VIII
CONSILIERE ŞI ORIENTARE. Ghid de educaţie pentru carieră. ACTIVITĂŢI pentru clasele V-VIII

ISBN: 978-606-8244-22-8

Colecţia Consiliere şcolară Coordonatori: Gabriela Lemeni, Mihaela Porumb Editia a treia, revizuita Anul apariției: 2011 Culegerea reprezintă partea aplicativă a temelor abordate în manualul "Consiliere şi Orientare.Ghid de educaţie pentru carieră".

32.00 RON