Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Online din Romania

La orizont

Servicii

 

În această secțiune ACPOR vă va pune la dispoziție informații utile despre serviciile de consiliere și psihoterapie online:

1. CONSILIERE ȘI ORIENTARE ȘCOLARĂ

Vă recomandăm CCPONLINE (www.ccponline.ro) pentru servicii de consiliere și orientare școlară și profesională. Platforma online este dedicată elevilor din clasele VII-XII.

 2. INFORMAȚII DESPRE ANXIETATE ȘI TRATAMENT

Vă recomandăm site-ul TratamentAnxietate (www.tratamentanxietate.ro) care vă pune la dispoziție mai multe articole pe teme ce țin de înțelegerea anxietății, a tulburărilor de anxietate și a tratamentului acestor probleme.

3. EVALUARE ȘI TRATAMENT ONLINE - PENTRU ANXIETATE

Vă recomandăm Clinica PAXonline (www.paxonline.net) - clinica online de terapie științifică a anxietății. Aceasta oferă servicii gratuite și contra cost de screening, evaluare și diagnostic, psihoterapie auto-ghidată și cu asistența unui psihoterapeut, ședințe online de psihoterapie și resurse despre anxietate și tratament.

4. EVALUARE ȘI TRATAMENT ONLINE - PENTRU DEPRESIE

Vă recomandăm Clinica DEPRETER (www.depreter.ro) - clinica online de terapie științifică a depresiei. Aceasta oferă servicii gratuite și contra cost de screening, evaluare și diagnostic, psihoterapie auto-ghidată și cu asistența unui psihoterapeut, ședințe online de psihoterapie și resurse despre depresie și tratament.

5. AUTOCUNOAȘTERE, CONSILIERE ÎN CARIERĂ pentru adulți

Vă recomandăm platforma de Testare Psihologică Online (www.testarepsihologicaonline.ro) care oferă servicii de evaluare psihologică în scop de autocunoaștere sau de consiliere în carieră.

 

-