Cursurile ACPOR pot fi achiziționate de beneficiari eligibili, definiți conform descrierilor din pagina fiecărui curs. După caz, beneficiarii pot fi a. persoane fizice: cetățeni români licențiați în psihologie, psihopedagogie, consilieri școlari sau cadre didacrice, cadre medicale cu specializare în psihiatrie sau medicină de familie; sau persoane juridice: cabinete psihologice individuale, instituții publice sau private din România cu activitate în domeniul educației sau al sănătății mintale. Toate prețurile sunt stabilite în RON, nu se aplică TVA și sunt comunicate clar pe pagina fiecărui curs, precum și în anunțurile de tip newsletter pentru abonați.

După înscrierea la un curs, beneficiarii eligibili vor primi pe email informațiile de plată și termenul limită până la care se poate achita taxa de curs. ACPOR vă pune la dispoziție două modalități de plată (mai jos). Toate plățile se facturează electronic, factura fiind comunicată pe email și încărcată în SPV (pentru persoane juridice).

A. Plata prin OP / internet banking


Veți primi pe email informațiile exacte de plată sub forma unei facturi proforme. Toate plățile se efectuează spre ACPOR (CUI 26508380), cont RO89RNCB0112127288160001, BANCA COMERCIALA ROMANA CLUJ MARASTI. Echipa ACPOR vă solicită dovada plății sub forma unui scan/ poză după OP/confirmarea tranzacției pe care să o trimiteți printr-un reply la email-ul asociației.

B. Plata cu cardul online prin PlatiOnline


Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzactiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Când efectuați plata cu cardul spre ACPOR (prin PlatiOnline), tranzacția va figura pe extrasul de cont cu numele: ACPOR


Pentru orice informații sau sesizări privind plata cu cardul vă rugăm să ne contactați pe email-ul: [email protected] (timp de răspuns max. 1 zi lucrătoare) sau la telefon 0746 217 432 (program: L-V, orele 9-16).